Advies voor welzijn en zorg
Nieuws

Steeds minder kinderen sterven aan kanker

Er overlijden steeds minder kinderen door kanker. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees meer

Taskforce Rookvrije Start: 'Geef ouders stopadvies'

Beroepskrachten in de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) moeten ouders voortaan motiveren te stoppen met roken. Alleen advies geven over een rookvrij huis is niet meer voldoende.

Lees meer

Kom naar de bijeenkomst over Brain Blocks

logo MEE

Een beter begrip van hoe autisme werkt

Lees meer

Thema-avonden over autisme

De thema avonden over autisme krijgen een vervolg in 2018. Vanaf februari start het Kernteam met thema avonden over autisme. Heb je een kind, broer of zus, nicht of neef met autisme? En wil je meer deskundige informatie of ervaringen van anderen horen? Kom dan naar de thema avonden in De Pluk.

Lees meer

Het Kernteam ook in De Pluk

Ondertekening van de huurovereenkomst

Vanaf vandaag kun je het Kernteam, het sociale team van gemeente Geldermalsen, ook in De Pluk vinden. Op de eerste verdieping zijn vier werkplekken ingericht voor de medewerkers van het Kernteam.

Lees meer

Mantelzorgcompliment

Inwoners van Geldermalsen die een mantelzorger hebben, kunnen een mantelzorgcompliment aanvragen voor hun mantelzorger.

Lees meer

Geef u op voor de gratis cursus Grip op je geld!

cursus grip op je geld

Wilt u in 2018 uw financiƫn anders aanpakken? Meer grip krijgen op uw uitgaven? Niet meer uitgeven dan dat er binnenkomt? Of misschien uw administratie op orde brengen? Schulden oplossen of schulden voorkomen? Maak direct in 2018 een start met uw voornemens! Neem deel aan de cursus Grip op je geld.

Lees meer