Advies voor welzijn en zorg
Kernteam

Kernteam Geldermalsen

Het Kernteam Geldermalsen is de plek voor uw vragen voor hulp en ondersteuning op het gebied van (jeugd)zorg, welzijn en meedoen in de maatschappij. Dicht bij huis.

Naar het Kernteam voor ondersteuning

Het Kernteam zoekt in de elf dorpen van de gemeente Geldermalsen naar praktische oplossingen voor mensen met vragen of problemen.

De medewerkers van het Kernteam doen dat altijd samen met u en mensen uit uw omgeving. Als het nodig is, schakelt de medewerker hulpmiddelen, professionele of specialistische zorg in.

Contactgegevens Kernteam

U kunt een terugbelverzoek indienen. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier terugbelverzoek. Bel (0345) 58 67 00 of mail naar kernteam@geldermalsen.nl Een medewerker van het Kernteam belt u dezelfde dag, tijdens kantooruren, nog terug.

Kantooruren: Elke maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Afspraakadres: gemeentehuis Geldermalsen, Kuipershof 2 - 4191 KC Geldermalsen
U kunt ook naar het inloopspreekuur in De Pluk, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen

Nieuwsbrief voor (zorg)professionals

Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief Samen sociaal naar West Betuwe en blijf op de hoogte van (fusie)nieuws uit het sociaal domein van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.

 

* indicates required