Advies voor welzijn en zorg
Hoe helpt deze website?

Hoe helpt Jalp?

Kernteam Geldermalsen helpt!

Heeft u moeite met koken omdat u slecht ziet of in een rolstoel zit? De website van het Kernteam Geldermalsen laat zien wat u zelf zou kunnen doen. U kunt bijvoorbeeld hulp aan een vriend vragen om samen om te koken. Of misschien zijn er vrijwilligers of buren die samen met u willen eten. Dat kan ook nog gezellig zijn.

Stel uw vraag

Het makkelijkst werkt deze website, als u gewoon een vraag in de zoekbalk typt rechtst bovenaan de pagina. U ziet dan een aantal mogelijkheden.

Blader door onderwerpen

Als u geen specifieke vraag heeft, maar iets wilt lezen over een bepaald onderwerp of situatie, blader dan door de verschillende onderwerpen die gerangschikt staan in rubrieken.

Lees een verhaal

Gerard van Dam, Erica Schaap en anderen vertellen hun eigen verhaal, over wat ze hebben meegemaakt, ervaren en hoe zij dingen doen. Misschien kijkt u hierdoor ook anders naar uw eigen situatie.

Verken uw buurt

Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Kies dan in menu voor Mijn buurt. Op de kaart van uw wijk ziet u snel waar organisaties zitten. En welke activiteiten er worden georganiseerd.