Advies voor welzijn en zorg
Colofon

Colofon

Dit is de website van Kernteam Geldermalsen, de plek voor uw vragen voor hulp en ondersteuning op het gebied van (jeugd)zorg, welzijn en meedoen in de maatschappij.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Geldermalsen.

Teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

De ervaringsverhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Elkander beheert en redigeert de teksten twee keer per jaar. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Aan deze teksten kunt u geen rechten ontlenen. Onjuistheden kunt u melden via: info@elkander.nl.

Sociale kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart G!ds. Die informatie is verwerkt in deze website. De Bibliotheek Rivierenland zorgt ervoor dat de informatie wordt opgenomen in de sociale kaart en wordt bijgehouden. E-mailadres: secretariaat@bibliotheekrivierenland.nl

Heeft u als organisatie een wijziging of een nieuwe aanmelding, geef dat dan per mail door aan het secretariaat van de bibliotheek.

Websiteleverancier

Elkander

De Mudden 18
9747 AW Groningen
T 050-2110950
W www.elkander.nl
M info@elkander.nl